ΒΑΣΙΛΙΚΗ Α. ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΥ-Κτηνίατρος BVM, GPCert(ExAP), MRCVS.

 

ΔΟΚΤΩΡΑΣ ΦΟΡΕΣΤ - Κτηνίατρος δεύτερης γνώμης και Διευθύνων Σύμβουλος!

 
 

 

 

και αστείρευτη πηγή έμπνευσης !!!!!!!!!!!!

ΦΟΡΕΣΤ

 

Μπορεί να "έφυγες", αλλά στην καρδιά μου και στις καρδιές όλων όσων είχαν την τύχη να σε γνωρίσουν, θα είσαι πάντα ζωντανή! Το γλυκό άτακτο και γλωσσούδικο κορίτσι που συντρόφευσες τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου! Μπορεί να μην άφησες πίσω τα "μοναδικά" γονίδιά σου, αλλά αυτός που μας προστατεύει! .....ξέρεις εσύ............φρόντισε να σε στείλει πάλι στην αγκαλιά μου! Σε άλλο σώμα......αλλά το ίδιο........πνεύμα!!!!

 

 

 

 

 


 

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΑΝΑΒΑΡΑΣ-ΒΟΗΘΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ

 Ο Γιώργος είναι ο αναντικατάστατος πλέον συνεργάτης και βοηθός μου που είχα την τύχη να γνωρίσω τον Οκτώβριο του 2015. Από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον, συνέπεια και μεγάλη αγάπη για το αντικείμενο εργασίας του.Ήρθε και ανέλαβε όλα τα "βάρη" της δουλειάς, κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Η ευγένεια, συνέπεια, τιμιότητα και υπευθυνότητα του Γιώργου είναι σπάνια χαρίσματα και θωρούμε μεγάλη τιμή και χαρά την παρουσία του στο ιατρείο μας. Ο Γιώργος είναι η "ήρεμη δύναμη" του ιατρείου μας και κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει πραγματικά "αναντικατάστατος"!!!

Ο Γιώργος έχει όλα τα προσόντα και τη θέληση να εξελιχθεί σε βασικό και κύριο συνεργάτη του ιατρείου μας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ-ΒΟΗΘΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ......ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ!

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα νέα είναι καταπληκτικά για τη Ναταλία, αλλά και για το ιατρείο μας και τους μικρούς μας φίλους. Η Ναταλία μας, διανύει ήδη το πρώτο έτος των σπουδών της στην Κτηνιατρική σχολή της Σόφιας!

Έβαλε στόχο και τον πέτυχε η Ναταλί μας και σύντομα θα την έχουμε κοντά μας ως Κτηνίατρο τώρα πια και όχι μόνο σαν βοηθό!!!!!!!

 Η Ναταλία ανήκει πια στο μόνιμο προσωπικό του ιατρείου μας και φυσικά, ΔΕΝ ήρθε μόνη! Έφερε μαζί και τους βοηθούς της (Ρόκος και Προκόπης!).Η παρουσία της όμως στο ιατρείο δεν είναι καινούρια. Η γνωριμία μας με την Ναταλία μετρά τουλάχιστον 3 χρόνια, όταν για πρώτη φορά μας επισκέφθηκε με το κουτάβι της τον Ρόκο για τα πρώτα του εμβόλια. Το ενδιαφέρον και η αγάπη της για τα ζώα ήταν ολοφάνερα.

 Η επιθυμία της να ασχοληθεί τόσο με την περίθαλψη αδέσποτων ζώων όσο και με την εκπαίδευση σκύλων ήταν το όνειρό της...και όπως ένας μεγάλος σοφός κάποτε είπε....

 IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT!

 Η Ναταλία, μας απέδειξε περίτρανα την αγάπη της για τα ζώα βοηθώντας αμέτρητα αδέσποτα να βρουν σπίτι και προσφέροντας την βοήθειά της σε εμάς ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν την πρόσληψή της.

 Η υπομονή και επιθυμία της να ενταχθεί στην οικογένεια του ιατρείου μου αλλά και ο σεβασμός της προς την δουλειά και τον κόπο μου, την αντάμειψαν και γι'αυτό την παρότρυνα να κυνηγήσει τους στόχους της και να βάλει τον πήχυ........ψηλά!

 

 

 

Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος, η Νικολέτα και η Ναταλία ( στις διακοπές της από το πανεπιστήμιο), θα είναι τα χαμογελαστά πρόσωπα που θα σας υποδέχονται στο ιατρείο μας και τους ευχαριστώ πολύ για τον σεβασμό, την εκτίμηση και υποστήριξη που μου δείχνουν. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που είναι μαζί μου και οι τρεις!

 

ΜΑΚΗΣ ΖΩΝΤΟΣ & ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΓΕΩΡΓΟΓΙΑΝΝΗ- BEST CYBERNETICS Κατασκευή Ιστοσελίδων.

 

 

 Ο Μάκης και η Νικολέτα από την Best Cybernetics είναι οι δύο ανεκτίμητοι "ΓΚΟΥΡΟΥ" της ιστοσελίδας μας! Είναι οι άνθρωποι που εξ'αρχής πίστεψαν σε εμένα και το έργο μου και με πολύ δουλειά , κέφι και ενθουσιασμό με βοήθησαν να δώσω εικόνα, χρώμα και φωνή στην δουλειά μου. Είναι οι δύο "ΜΑΓΟΙ" που κάνουν την ........τρέλλα που κουβαλώ και την αγάπη για τη δουλειά μου........ΕΙΚΟΝΑ και που κατάφεραν το .......ακατόρθωτο!(....να διαχειρίζομαι μόνη μου την ιστοσελίδα!)

Τους ευχαριστώ για την υπομονή , την πίστη , τη θέληση και το ταλέντο τους, πάνω απ'όλα όμως τους ευχαριστώ που με βοήθησαν να προωθήσω τη δουλειά μου και μου έμαθαν τον τρόπο να εκφράζω "ηλεκτρονικά" την μεγάλη μου αγάπη για την Κτηνιατρική.

Τους ευχαριστώ για την υπομονή να διαβάζουν τα ατελείωτα άρθρα που γράφω και να με βοηθούν να τους δίνω εικόνα και χρώμα!

Πάνω απ'όλα όμως τους ευχαριστώ γιατί ήταν "εκεί".............όταν έπρεπε!

Καλή υπομονή παιδιά, γιατί τα χειρότερα................έρχονται!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

 

ΒΙΚΥ ΣΤΑΥΡΙΑΝAKOΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ /ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ

 

 

 

Η Βίκυ είναι η λογίστρια του ιατρείου μας και ο φύλακας άγγελός μου σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαχείρηση λογαριασμών και φόρων! Έχει επωμισθεί τον δύσκολο και άχαρο ρόλο του "κακού" αγγελιοφόρου των νέων φορολογικών μέτρων που ανακοινώνει η κυβέρνησή μας!

Η Βίκυ είναι πολύτιμη συνεργάτιδα όλα τα χρόνια λειτουργίας του ιατρείου μου, φίλη και στήριγμά μου στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Ο επαγγελματισμός της, η συνέπεια, οργανωτικότητα, τιμιότητα και εργατικότητά της είναι σταθερές αξίες που μας επέδειξε από την αρχή της συνεργασίας μας μέχρι και σήμερα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που την γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί της και της έχω αναθέσει το δυσκολότερο και πιο δυσνόητο για εμένα κομμάτι της δουλειάς μας - την οικονομική διαχείρηση!

Η Βίκυ έχει καταφέρει όλα τα χρόνια της συνεργασίας μας να διατηρεί το οικονομικό αρχείο του ιατρείου μας οργανωμένο και τακτοποιημένο και έχει εξασφαλίσει την ομαλή διαχείρηση των οικονομικών μας!

 

Η γλυκιά της φυσιογνωμία και υπέροχη προσωπικότητα μαζί με τον άψογο επαγγελματικό της χαρακτήρα την κάνουν να ξεχωρίζει στον τομέα της και έχει με έναν μαγικό τρόπο επιτύχει να κάνει την όλη εμπειρία αντιμετώπισης του Ελληνικού φορολογικού συστήματος ............εφικτή!

Την αγαπούμε και είναι πάντοτε χαρά μας να την βλέπουμε στο ιατρείο, παρότι κάθε της επίσκεψη συνοδεύεται και από ......."άσχημα" κυβερνητικά νέα!

 

 EMMA BENTLEY - Διπλωματούχος νοσηλεύτρια ζώων.

Η Emma γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Kent(Νότιος Αγγλία). Ολοκλήρωσε τις σπουδές και την εκπαίδευσή της ως νοσηλεύτρια ζώων στο Λονδίνο όπου και εργάζεται τα τελευταία 18χρόνια.

Κατέχει τη θέση προϊσταμένης σε μία από τις κλινικές μικρών ζώων του Goddard Veterinary group στο Λονδίνο.

 

Πέρα από την αγάπη της για τα ζώα, η αφοσίωσή της στην κτηνιατρική επιστήμη και το αστείρευτο ενδιαφέρον της για μάθηση και επαγγελματική εξέλιξη την έκαναν να ξεχωρίσει στον τομέα της ως μία από τις πιο ικανές και ταλαντούχες νοσηλεύτριες ζώων.

 

Η Emma, παράλληλα με την καθημερινή εργασία της ως νοσηλεύτρια στο Λονδίνο, ασχολείται και με την εκπαίδευση/αξιολόγηση μαθητευόμενων νοσοκόμων. Εξακολουθεί να παρακολουθεί πολλά σεμινάρια χειρουργικής και αναισθησιολογίας μικρών ζώων και είναι η βασική βοηθός κτηνιάτρου στις χειρουργικές επεμβάσεις.

 

Η Emma είναι ανεκτίμητη φίλη, και αναντικατάστατη συνεργάτιδα. Η βοήθεια και υποστήριξή της καθόλη την διάρκεια της δημιουργίας του ιατρείου μου ήταν πολύτιμη. Ήταν και είναι πάντα δίπλα μου σαν φίλη, συνάδελφος και φύλακας άγγελος και γι'αυτό την ευχαριστώ ιδιαίτερα.

 

 

 

Η Emma προσφέρθηκε να αναλάβει εθελοντικά την εκπαίδευση των βοηθών μου στην Ελλάδα και έτσι θα έχουμε την χαρά να την βλέπουμε πολύ συχνά.

 

 

 

 

 

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ-"ΣΟΣΟΝΙ"

 

 

 Ο Σοσόνης!!!!!

Τι να πει κανείς για το Σοσόνι, που ήρθε για να μείνει και να ..............διοριστεί!

Ο Σοσόνης ήρθε και σάρωσε. Όχι μόνο έκλεψε καρδιές με το που εμφανίστηκε......αλλά ανέλαβε καθήκοντα (που δεν του δόθηκαν ποτέ...........), προσελήφθη σε καίριο πόστο και έγινε γενικός κουμανταδόρος του νοσηλευτηρίου, ενώ εμείς ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε...........από που μας ήρθε τούτο!!!!!!!!!!!!

 

ΥΓ. Το Σοσόνι, ( από τους επιδέσμους που φορούσε για αρκετό καιρό στα μπροστινά του ποδαράκια και ήταν σαν......σοσόνια!), ήταν ένα αδέσποτο φιλαράκι που ήρθε για να του φτιάξουμε τα ποδαράκια και να........φύγει! Ήρθε για να τον βοηθήσουμε, αλλά κατά πως φαίνεται, κατέληξε να βοηθάει..........εμάς! Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει με το Σοσόνι, αλλά έχει μια μαγική ικανότητα να ηρεμεί όλα τα νοσηλευόμενά μας!

Μόλις εμφανιστεί το βράδυ στο νοσηλευτήριο ( όταν πιάνει βάρδια δηλαδή, γιατί το πρωί την περνάει στην αυλή του......), όλα τα νοσηλευόμενα ηρεμούν και περνούν το βράδυ τους κοιτώντας το σοσόνι να κοιμάται και να ροχαλίζει μπροστά από τα κλουβιά τους ( ενώ βέβαια πληρώνεται για να παρακολουθεί αυτό τα νοσηλευόμενα!). Έτσι κι αλλιώς όμως, εμείς τον αγαπάμε.........και η δουλειά γίνεται!

 

 

ΠΑΤΡΙΠΟΔΟΣ & ΚΑΛΑΜΑΡΗΣ!

 Οι δύο γάτοι του ιατρείου! Γνωστοί και συνήθεις ύποπτοι. Συμβάλλουν σε ανακατωσούρες, αταξίες, ατσαλιές και έξτρα κόπο και δουλειά...............αλλά τους αγαπάμε γιατί μας προσφέρουν χαμόγελα και αγάπη...............

Πρώην "αδεσποτήδες" και νυν .........."σαματατζήδες"!!!!!!!!! Τρίποδος ο ένας ( από τροχαίο), Ζαβός ο άλλος ( εκ γενετής!) ήρθε κι έδεσε .............μαζευτήκαμε όλοι εδώ μέσα......... κι ο Θεός μαζί μας!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

FORREST JUNIOR!.............ο μύθος συνεχίζεται!!!!!!!!!

 

 

 

 

......δεν γινόταν να μην επιστρέψει, γιατί.................. δεν γινόταν να ζήσουμε μακρυά της!!!!!!!

Βρέθηκε αδέσποτη, ταλαιπωρημένη και με βαριά αναπηρία στο δρόμο, λίγους μήνες μετά το θάνατο της πολυαγαπημένης και σε όλους γνωστής δόκτωρος Φόρεστ ( the original). Βρήκε το δρόμο της στην αγκαλιά μας....ήρθε, διορίστηκε γενική διευθύντρια (ή μάλλον επαναδιορίστηκε ) και.........η ζωή συνεχίζεται!

Δεν ήρθε να αντικαταστήσει την Φόρεστ μας ( γιατί οι μεγάλες αγάπες και ......μορφές) δεν αντικαθίστανται, γέμισε όμως το κενό που άφησε η Φόρεστ πίσω της και ζέστανε την καρδιά μου και τις καρδιές όλων μας!

Τώρα.........αν η όψη, τα καμώματα και προπάντων η "ομιλία" της είναι ολόιδιες με της γλυκιάς αξέχαστης Φόρεστ.......είναι μάλλον ......."σύμπτωση".!!!!!

 

Άντε τώρα να μην πιστεύει κανείς στην "μετενσάρκωση"!

 

 

 

Τέλος πάντων.........αυτοί είμαστε όλοι κι όλοι. Συναντηθήκαμε σ'αυτό το Κτηνιατρείο και ο Θεός να βάλει το χέρι του και να μας ευλογεί κι εμάς, και τους πελάτες μας και προπάντων......τους ασθενείς μας!!!!!!!

          Σας ευχαριστούμε που εξακολουθείτε να μας επισκέπτεσθε, τώρα που μας γνωρίσατε!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

FaLang translation system by Faboba