ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ "ΠΙΝΚ" ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ……..ΑΥΤΟΣ/ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ………ΑΣ ΠΟΥΜΕ «ΑΦΗΣΕ» ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!!!

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΤΟΥΛΗ , ΠΑΡΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΗ! ΤΟΝ ΝΟΣΗΛΕΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ  ΠΟΔΙΟΥ TOY ΚΑΙ ………ΤΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ, ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΕΑ! (ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΑΤΟΥΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ).

ΥΠΕΡΟΧΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ Η "ΜΟΙΡΑ" ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΖΩΟ …….ΠΟΥ  ΑΛΛΟΥ? ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ!

ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ «ΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ» ΖΩΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΙΔΙΩΣ  ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ!

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΒΕΡΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΟΥ!

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ  ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΝΕΚΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΕΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΖΩΟ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΘΕΡΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΚ!

 

 

 

FaLang translation system by Faboba